Jsme největší psychoterapeutickou asociací v ČR

s více než 1500 členy.

Log in

Brněnské setkání terapeutů

  • 28/02/2023
  • 17:30
  • kavárna Avion

Pokud chceš vědět, jak co dělat, musíš nejprve pocítit opravdovou touhu to dělat. Potom běž za spřízněnými dušemi – ostatními, kteří to chtějí dělat také tak – a studuj jejich metody a prostředky, pouč se z jejich úspěchů a nezdarů a přidej svůj díl. Můžeš tak získat ze zkušeností lidského rodu. A s těmito technickými vědomostmi můžeš jít kupředu a hrou forem vyjádřit hudbu, která je v tobě a která ti je velice blízká.

(In POTOK, Chaim: Jmenuji se Ašer Lev, Argo 1996, s. 159)

Malý chasidský chlapec Ašer si přečetl výše uvedený úryvek z knihy o výtvarném umění a dotklo se to jeho srdce, byť tomu ne úplně rozuměl. To základní ale měl – touhu malovat.

 

I mou touhu to rozněcuje, a tak teď přemýšlím, skrze jaké nezdary i úspěchy se dláždila moje dosavadní terapeutická cestička. A jsem ochotná se o obojím sdílet, aby druhý mohl jít dál a zahrál pěkně ten svůj part. Mám totiž dojem, že ve slabosti je síla.

 

A tak Vás všechny zvu, milí kolegové, k dalšímu z brněnských setkání terapeutů. Tentokrát 28.února od 17:30 do 20h ve funkcionalistickém prostoru kavárny Avion na České. Zde: https://www.avion-hotel.cz/cs/kontakt A když budeme chtít, vzejde z toho malý (velký) seznam kotrmelců i hezkých (a klidně úplně obyčejných) intervencí, které pomohly…

 

Hlaste se prosím na mail vavrova.katerina@centrum.cz nejpozději dva dny předem, ať mohu upravit rezervaci.


Partnerské organizace:

  

      

     

Identifikační údaje:

Česká asociace pro psychoterapii, z.s.

Náměstí I.P. Pavlova 1785/3

Praha 2, 120 00

IČ: 70860122        

Kontaktní údaje:

Telefon: +420 774 050 413

Email: info@czap.cz

Bankovní spojení:

Číslo účtu : 22332233 / 2010 


© Česká asociace pro psychoterapii

Powered by Wild Apricot Membership Software