Jsme největší psychoterapeutickou asociací v ČR

s více než 1500 členy.

Log in

HEDEPY - Objevte nové možnosti v oblasti psychiatrie: Přidejte se k našemu inovativnímu projektu!

17/05/2024 08:27 | Anonymous

Jsme Hedepy, online platforma, která se snaží pomocí technologie usnadňovat cestu k psychické pomoci prostřednictvím psychoterapie. Naše služby jsou úspěšně dostupné již v 10 evropských zemích. Náš záměr je rozšířit pomoc i na další lidi a učinit psychoterapii přístupnější. Vnímáme to jako důležité poslání, protože psychickou nepohodu v současné době zažívá více jako polovina populace. Zároveň si klademe za cíl inovovat oblast psychiatrie a poskytovat psychiatrickou pomoc prostřednictvím online platformy.

V partnerství s Unicare Medical a pod dohledem MUDr. Ondřeje Masnera jsme v dubnu 2023 spustili pilotní program online psychiatrie, který přináší revoluci v poskytování psychiatrické péče. Tento program otevírá dveře novým možnostem pro pacienty i psychiatry.

Co přináší online psychiatrie?

  • Dostupnost pro klienty a větší komfort pro pacienty i psychiatry.
  • Efektivní propojení psychiatrické a psychoterapeutické péče.
  • Možnost věnovat klientům více času než je obvyklé v tradičních ambulancích.
  • Flexibilní ordinace od pondělí do neděle v rozmezí 7-22 hodin.

Jsme si vědomi, že online formát není pro každého, avšak naše metodika zohledňuje potřeby každého pacienta. Cílem je inovovat psychiatrické služby, poskytovat dostupnější termíny a zvyšovat komfort pacientů díky flexibilitě online prostředí.

Koho hledáme?

Hledáme psychiatry po atestaci, kteří chtějí expandovat svou praxi do online prostředí a přispět k inovaci psychiatrického oboru. Většina našich psychiatrů má také psychoterapeutický výcvik, což je pro naše klienty výhodou.

Co nabízíme?

Zajistíme nové pacienty a kompletní servis pro vaši online praxi včetně zabezpečených videohovorů, administrativy, platby, fakturace a plánování.

Forma spolupráce:

DPP / DPČ / individuální dohoda

Rozsah spolupráce:

Minimálně 4 hodiny týdně nebo individuálně dle domluvy.


Pokud máte zájem přidat se k našemu projektu a pomoci změnit tvář české psychiatrie, kontaktujte nás, i pokud nesplňujete všechna kritéria. Vaše CV můžete zaslat na email katharina.koci@hedepy.cz nebo se nám ozvěte telefonicky na +420 775 555 949.


Partnerské organizace:

  

      

     

Identifikační údaje:

Česká asociace pro psychoterapii, z.s.

Náměstí I.P. Pavlova 1785/3

Praha 2, 120 00

IČ: 70860122        

Kontaktní údaje:

Telefon: +420 774 050 413

Email: info@czap.cz

Bankovní spojení:

Číslo účtu : 22332233 / 2010 


© Česká asociace pro psychoterapii

Powered by Wild Apricot Membership Software